Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Je profiel is niet compleet

Je kunt berichten sturen en ontvangen wanneer je profiel 100% compleet is.

Maak nu je profiel compleet.
Bewaar Stuur bericht naar Jonathan

Jonathan, 36 jaar

Dendermonde, Oost-Vlaanderen

Wij zijn Jonathan (36) en Yanou (31), intussen 8 jaar getrouwd en gesetteld in Grembergen (Dendermonde).

Tot enkele jaren geleden werkten wij in de opera, waar wij mekaar hebben leren kennen. Een paar jaar geleden hebben wij ons leven over een andere boeg gegooid en wij werken nu in de juridische sector en in de werving en selectie. Maar onze interesses over het algemeen zijn eindeloos.

Wij zijn twee boogschutters die met beide voeten tot diep in het leven staan. Een paar woorden Russisch of Manderijn leren, in een mobilhome Ierland verkennen, filosoferen over het leven, goed zijn en goed doen voor anderen, filmavondjes met de neefjes, onze honden nieuwe truukjes leren, hard werken en hard genieten van het leven, ondertussen bijstuderen aan de universiteit en noem maar op.

In de jaren dat wij getrouwd zijn hebben wij heel veel projecten opgestart, als ondernemers, maar ook in onze privé. Wij zijn levensgenieters en gaan geen uitdagingen uit de weg. Teveel om hier allemaal op te noemen, maar wij vertellen graag meer over onszelf bij een ontmoeting.

Één aspect van het leven dat als een gemis aanvoelt, keert echter steeds terug: een onvervulde kinderwens.

Iedereen in onze omgeving krijgt kinderen, wij hebben intussen een paar petekindjes en neefjes die wij heel graag zien. Zij kunnen een beetje van de leegte vullen, maar eigen kinderen waar wij een stukje van onszelf in kunnen doorgeven, dat is volgens ons onvervangbaar.

Iedereen ziet ons als de perfecte papa's, alleen... wij vallen op mannen en dan is dat allemaal niet zo evident. En dáár willen we iets aan gaan doen! • Ik zoek
  • Ik zoek een co-ouder (gedeeld ouderschap)
 • ToelichtingWij zijn op zoek iemand die met ons het avontuur van het mapa/papa-zijn wil aangaan in een setting van co-ouderschap.

  Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat ook in een avontuur niet altijd alles rozengeur en maneschijn is. Wij hebben van dichtbij al heel wat ouders ouder zien zijn en gezien wat de struggles zijn die dat met zich meebrengt. Wij hebben allebei ook ouders in het onderwijs, veel vrienden in het onderwijs en zelf een natuurlijke interesse in sociologie en de mens - en dus ook het kind - in al zijn facetten.

  Wij geloven echter dat co-ouderschap met goede, open en begripvolle communicatie een zeer realistisch en haalbare oplossing kan zijn.

  Wij werken allebei als zelfstandige/freelancer en bepalen volledig zelf onze agenda’s. Hierdoor is de combinatie werk-privé volledig zelf door ons te bepalen, wat volgens ons de combinatie met de opvoeding van een kind of kinderen zeer goed mogelijk maakt.
 • RelatiestatusRelatie
 • Kinderen
  • Ik heb nog geen kinderen
 • BeroepParalegal en recruiter
 • Opleidingsniveau HBO
 • Lengte177
 • Postuuratletisch
 • Haarkleurbruin
 • Oogkleurblauw