Voor deze functie dien je een volledige profiel te hebben

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Je profiel is niet compleet

Je kunt berichten sturen en ontvangen wanneer je profiel 100% compleet is.

Maak nu je profiel compleet.
Bewaar Stuur bericht naar Liezy

Liezy, 42 jaar

Hasselt, Limburg

Ik ben een prille veertiger en woon in mijn eigen gezellige verbouwde huisje. Ik houd van dieren, vooral van mijn kattin Ballou. Muziek, fotografie, reizen, yoga, wandelen en dansen maken me blij. Ik ben toegewijd aan mijn voltijdse functie waarmee ik anderstaligen help. In het weekend of 's avonds geef ik soms bijles in één van de talen die ik beheers.

Ik heb een hechte band met mijn moeder, die op 25 minuten rijden van mij woont. Mijn vader leeft niet meer... mama en ik hebben hem verzorgd tot zijn laatste adem.

Ik ben gezegend met goede vriendinnen en vrienden. Begin april 2021 werd ik meter van Skye, het dochtertje van een bevriend koppel. Een heerlijke baby is ze ❤️

Mijn vrienden zeggen dat ik loyaal, eerlijk en gevoelig ben, dat ik een groot hart en rechtvaardigheidsgevoel heb, dat ik lekker kan koken en een liefdevolle vrouw ben, maar ook dat ik soms veeleisend en kritisch ben (naar mezelf toe en naar anderen). Het Italiaanse temperament zit in mijn bloed/roots.

Ik ben een gevoelige persoon. En dat levert zowel grappige als pittige momenten op. Ups en downs, just like life is.

 • Ik zoek
  • Ik zoek een co-ouder (gedeeld ouderschap)
 • ToelichtingMijn droomscenario: ik wil graag een man ontmoeten die van me houdt en van wie ik houd en vanuit liefde voor elkaar, en liefde voor het leven, een kindje op de wereld zetten.
  Iemand die bereid is tot commitment en een duurzame relatie. Een man die gelijkwaardigheid, eerlijkheid en open communiceren in een partnerrelatie belangrijk vindt en ook handelt naar die waarden. Een maatje om intimiteit mee te delen, om samen gek te doen, te lachen, te vrijen, en elkaar te waarderen en liefhebben. Iemand die niet vlucht als ik huil of boos doe, een man die zelf zijn gevoelens kan uiten en verwoorden en grenzen kan aangeven. Iemand die met me wil bouwen aan een wij-verhaal, doch met ruimte voor ieders eigenheid/hobby's/vrienden/familie. Een goede balans tussen dingen apart doen en dingen samen doen. En die net zoals ik een kinderwens heeft.

  Dat is het ideale scenario.
  In de praktijk is dit niet zo simpel, ook blijkt elkaar graag zien soms niet genoeg te zijn.

  Daarom sta ik ervoor open om een man of een homokoppel te leren kennen en te bespreken of we samen co-ouderschap kunnen delen, samen doch vanuit elk zijn/haar eigen thuis een kindje verzorgen en opvoeden.

  Als ik een kind op de wereld zou zetten via kunstmatige inseminatie zonder een partner, wil ik graag dat het kind weet wie zijn vader is en dat het kind ook contact heeft met zijn biologische vader. Dat lijkt me voor het kind cruciaal in de ontwikkeling van zijn/haar eigen identiteit. Ik wil me later niet schuldig voelen dat ik het kind zijn/haar vader ontzeg.

  Ook voor adoptie of pleegkinderen sta ik open, ik hoef niet persé een kind met mijn genen. Verbinding ontstaat immers door vertrouwen en binding, samen spelen, het kind verzorgen, graag zien en er zijn voor hem of haar.

  Ik zou graag (plus- of pleeg- of biologische) mama willen worden, aan een kind een warme thuis bieden, hem of haar verzorgen en liefhebben, stimuleren om de wereld te ontdekken en te groeien.

  Een kindje op de wereld zetten, is niet niks. Daarom is de juiste match voor mij heel erg belangrijk aangezien je voor een levenslange verbintenis kiest.
 • RelatiestatusSingle
 • Kinderen
  • Ik heb nog geen kinderen
 • BeroepMedewerker administratie en communicatie KULeuven
 • Opleidingsniveau HBO
 • Lengte162
 • Postuurnormaal
 • Haarkleurbruin
 • Oogkleurbruin

Rapporteer profiel Dit profiel heeft ongepaste inhoud of de gebruiker houdt zich niet aan de huisregels, stuur een melding naar support.