Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Je profiel is niet compleet

Je kunt berichten sturen en ontvangen wanneer je profiel 100% compleet is.

Maak nu je profiel compleet.
Bewaar Stuur bericht naar Virginie

Virginie, 30 jaar


Klik hier om Virginie te laten weten dat je interesse hebt.

Binnenkort Hulst, Oost-Vlaanderen

Hallo, leuk dat je mijn profiel bezoekt 🙂. Wie ben ik in een notendop?
Ik ben Virginie, 30 jaar. Ik ben geboren en getogen in België, maar heb sinds kort een huisje gekocht in Hulst dat ik nu aan het opknappen ben, in de hoop een fijne plek te creëren voor een toekomstig kind. Ik heb een masterdiploma agogische wetenschappen behaald en werk in de sociale sector (opvoedings- en gezinsondersteuning). Ik groeide op in een groot gezin met 3 zussen. Ik ben een goedlachse, empathische vrouw met een hoek af. Ik heb een voorliefde voor kleurrijke retrojurken en inheemse stammen. Ik ben eerder een rustig type, maar toch met veel pit, ruimdenkend en eigenzinnig, een dromer met beide voeten op de grond, gezellige huismus, genietend van de kleine dingen, zorgzaam, binnenvetter, apprecieert authentieke contacten,...
Ik sta graag achter de kookpotten en voor een brocante markt, theater, meubels pimpen, een ritje op de motor, vrijwilligerswerk of iets buiten mijn comfortzone mag je mij altijd wakker maken. De rest mag je zeker vragen.

Ik droom al sinds jongs af aan van kinderen. Ik bloei open als ik met kinderen kan bezig zijn. Door omstandigheden is het er helaas nog niet van gekomen. Als het van mij afhing, had ik al een paar nazaten rondlopen 😉. Ik heb een vriend die een stuk ouder is. Hij heeft zelf al kinderen. Ik hoopte om met hem een gezin op te bouwen, maar om privéredenen kan hij mij dit niet meer geven. Hij wil mijn droom niet in de weg staan en zelf wil ik niet langer wachten op weet ik veel wat. Ik heb altijd gezegd dat ik hoe dan ook kinderen wil.
Ik voel dat het nu echt tijd is om mijn droom na te jagen en om de lang verwachte mamarol in mijn leven te vervullen. Ik wil dit grote avontuur het liefste aangaan met een warm(e) man/koppel, eerder dan via een anonieme donor, zodat het kind zijn/haar achtergrond kent en ook beseft dat het een bewuste keuze was om hem/haar op de wereld te zetten.

 • Ik zoek
  • Ik zoek een donor
  • Ik zoek een co-ouder (gedeeld ouderschap)
 • ToelichtingIk besef heel goed dat een kind geen bezit mag zijn en dat opvoeding veel uitdagingen/opofferingen met zich meebrengt, maar het schrikt mij niet af omdat er ook zoveel positieve dingen tegenover staan. Ik hoop sowieso dat een kind kan opgroeien in een warme, veilige, liefdevolle omgeving en zijn/haar eigen identiteit ten volle kan ontplooien. Ik wil mijn kind geen vaderfiguur ontzeggen. Hetzij is dit in de vorm van een gekende donor, hetzij in co-ouderschap. Ik sta voor veel open, maar het moet wel realistisch zijn en met een man die dezelfde normen en waarden deelt. Een fijne verstandhouding en respect voor elkaar is noodzakelijk. Hoewel ik het spannend vind, leer ik jou/jullie graag kennen om te zien of wij al dan niet matchen op oudervlak.
 • RelatiestatusRelatie
 • Kinderen
  • Ik heb nog geen kinderen
 • BeroepPedagogisch medewerker
 • Opleidingsniveau WO
 • Lengte168
 • Postuurvolslank
 • Haarkleurbruin
 • Oogkleurbruin